Fyns Politi: Kan du genkende disse ting?

Fyns Politi efterlyser ejere af et stort antal smykker, sølvtøj og kongeligt porcelæn.

Under en ransagning hos en formodet gerningsmand på Nordøstfyn i slutningen af august har Fyns Politi beslaglagt flere hundrede effekter, som politiet antager stammer fra indbrud især på Fyn.

- I håb om at få de stjålne effekter genforenet med de rette ejere, offentliggør Fyns Politi nu en række billeder af et udvalg af de mange smykker, store mængder sølvtøj og kongeligt porcelæn, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

- Blandt kosterne er der en række karakteristiske effekter, som forhåbentlig vil vække genkendelse hos ejerne eller andre, der kan hjælpe med at finde frem til ejerne, skriver Fyns Politi.

Armringe i specielle designs

Blandt kosterne er for eksempel flere armringe i ret specielle designs – heriblandt en armring i Flora Danica-design samt en armlænke med tilhørende halskæde med rav eller ravlignende sten i sølvindfatning.

Fyns Politi har også beslaglagt en stor mængde sølvtøj, som er af ældre dato. Det er blandt andet fem skeer og fem gafler i et meget karakteristisk mønster samt tre fine dessertskeer med indgraverede tekster.

På den ene ske står der "Almind Skole 3 & 4 Kl. 1952" og på de to andre står der "Erindring fra Almind 1917-52". Teksten på skeerne kan referere til landsbyen Almind, der ligger mellem Kolding og Vejle.

Gerningsmand er varetægtsfængslet

Hos den nu varetægtsfængslede mand fandt politiet også en hel del kongeligt porcelæn. Det er blandt andet musselmalede stel og stellet Empire. Blandt effekterne er dele fra kaffestel, en chokoladekande og to kaffekander.

- Ved at offentliggøre billederne, kan de mange fine ting forhåbentlig igen blive genforenet med deres rette ejere, skriver Fyns Politi.

Hvis du kan genkende nogle af tingene, eller ved hvem, hver kan eje dem, så kontakt Fyns Politi på telefon 114, og spørg efter Indbrudsgruppen.

Blandt kosterne er der en række karakteristiske effekter, som forhåbentlig vil vække genkendelse hos ejerne eller andre, der kan hjælpe med at finde frem til ejerne, skriver Fyns Politi.
Blandt kosterne er der en række karakteristiske effekter, som forhåbentlig vil vække genkendelse hos ejerne eller andre, der kan hjælpe med at finde frem til ejerne, skriver Fyns Politi.
Foto: Fyns Politi

Oversigt

    Oversigt