I det fynske folks tjeneste

Fyns politi: Pædofilisag blev anmeldt

Det viser sig, at den pædofili-mistænkte mand fra den omdiskuterede sag fra Vollsmose, blev anmeldt tilbage i 2007. Et selvbestaltet råd i Vollsmose er ellers blevet beskyldt for at have holdt hånden over den mistænkte.

Fyns Politi bekræfter nu, at en omdiskuteret pædofilisag fra Vollsmose førte til dom. Et ældreråd er ellers beskyldt for at holde hånden over den pædofile.

Den betændte pædofilisag fra Vollsmose tager en ny drejning.

Fyns Politi oplyser nu, at den pædofile mand, som et ældreråd i Vollsmose er beskyldt for at holde hånden over, blev meldt til politiet og siden dømt.

- Fakta er, at manden blev anmeldt for blufærdighedskrænkelse i 2007. Sagen blev derefter efterforsket og endte med et bødeforlæg i 2008, siger politiinspektør fra Odense Politi Albert Rasmussen til Ritzau.

Flere medier har ellers i dag skrevet, at et såkaldt ældreråd ikke overholdt deres indberetningspligt, da de blev gjort opmærksom på en mistænkt pædofil.

Men ifølge Albert Rasmussen er det stik imod sandheden.

- Det var forældrene selv, der anmeldte det i 2007. Det passer altså ikke, at de trak sagen tilbage og henvendte sig til ældrerådet, selvom det har fremgået af flere medier i dag, siger Albert Rasmussen.

Sagen førte tidligere torsdag til, at Odense Kommune meldte det selvbestaltede ældreråd til politiet.

Ældrerådet består ifølge Politiken af tre ældre mænd, der nyder respekt i det muslimske miljø i området.

Den pædofilidømte rejste til udlandet, efter at han havde betalt bøden. Han er nu vendt tilbage til Vollsmose, men er igen blevet anmeldt for pædofili.

- Manden sidder nu varetægtsfængslet bag dobbelt lukkede døre, og jeg kan derfor ikke udtale mig mere om sagen, siger Albert Rasmussen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.