I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi skal på uventet overarbejde

Politiet skal om små to uger på overarbejde.

Fyns Politi skal til november på uventet overarbejde i Odense. Her skal politi nemlig sørge for sikkerheden i fodboldkampen mellem Brøndy og OB.

Og det var ikke planlagt.

Flere gange om året må Fyns Politi bruge et talstærkt mandskab i forbindelse med de såkaldte højrisiko-fodboldkampe, hvor der er fare for ballade.

Fyns Politi havde sat penge og betjente af til sikkerheden omkring årets højrisikokampe i Odense. Men i går trak OB rivalerne fra Brøndby i lodtrækningen til pokalturneringens kvartfinaler. Den kamp skal spilles den 12. november - og vil osse være en højrisikokamp med fare for ballade.

Derfor skal politiet nu på uventet overarbejde.
- Det koster jo spidsen af en rumraket, hver gang man laver de ting her. Fordi det er med så kort varsel - fordi nogen skal kaldes ind - fordi nogen har fri - fordi der skal lægges noget om - så det er dyrt for os, siger tillidsmanden ved Fyns Politi, Steffen Daugaard, til TV 2/FYN.

Tillidsmanden læger ikke skjul på, at det er frustrerende, at overarbejdet kommer med så kort varsel. Politiet får samtidig ingen ekstra bevillinger til kampen.
- I en ideel verden, hvor vi havde penge nok, ville det ikke betyde noget. Men når tingene presser til, er det selvfølgelig et irritationsmoment, at man lige skal møde ekstra, siger han.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.