I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi skal på uventet overarbejde

Fyns Politi skal til november på uventet overarbejde i Odense. Her skal politi nemlig sørge for sikkerheden i fodboldkampen mellem Brøndy og OB.

Politiet skal om små to uger på overarbejde.

Og det var ikke planlagt.

Flere gange om året må Fyns Politi bruge et talstærkt mandskab i forbindelse med de såkaldte højrisiko-fodboldkampe, hvor der er fare for ballade.

Fyns Politi havde sat penge og betjente af til sikkerheden omkring årets højrisikokampe i Odense. Men i går trak OB rivalerne fra Brøndby i lodtrækningen til pokalturneringens kvartfinaler. Den kamp skal spilles den 12. november - og vil osse være en højrisikokamp med fare for ballade.

Derfor skal politiet nu på uventet overarbejde.
- Det koster jo spidsen af en rumraket, hver gang man laver de ting her. Fordi det er med så kort varsel - fordi nogen skal kaldes ind - fordi nogen har fri - fordi der skal lægges noget om - så det er dyrt for os, siger tillidsmanden ved Fyns Politi, Steffen Daugaard, til TV 2/FYN.

Tillidsmanden læger ikke skjul på, at det er frustrerende, at overarbejdet kommer med så kort varsel. Politiet får samtidig ingen ekstra bevillinger til kampen.
- I en ideel verden, hvor vi havde penge nok, ville det ikke betyde noget. Men når tingene presser til, er det selvfølgelig et irritationsmoment, at man lige skal møde ekstra, siger han.