Fynsk cykelrytter kvæstet i Thailand

Den fynske cykelrytter Rasmus Madsen fra Odense Cykel Klub blev alvorligt kvæstet, da han søndag styrtede under et cykelløb i Thailand. Den 26-årige cykelrytter brækkede nakken og risikerer at blive lam.

-

Den fynske cykelrytter Rasmus Madsen fra Odense Cykel Klub blev alvorligt kvæstet, da han søndag styrtede under et cykelløb i Thailand. Den 26-årige cykelrytter brækkede nakken og risikerer at blive lam. Det skriver BT.

Rasmus Madsen deltog i cykelløbet i Sydthailand for det hollandske hold Marko Polo.

I følge publikum og politiet var han helt med i front, da han blev ramt af en modkørende pick-up, der var kommet over i den modkørende bane. 

Rasmus Madsen fik et brud på femte nakkehvirvel og samtidig blev hvirvlen forskubbet ved det frontale sammenstød med køretøjet.

Det lokale hospital opgav at operere den skadede fynbo, og i stedet blev han sendt med ambulance til et sygehus i Bangkok.

I følge BT lykkedes det lægerne på Surat Thani at få Rasmus Madsen til at bevæge armene og benene, men om han vil genvinde førligheden var søndag aften uklart.

Rasmus Madsen har kørt som amatør for Odense Cykel Klub i flere år, og blev blandt andet nummer 23 ved det danske mesterskab i landevejscykling i sommers.

Oversigt

    Oversigt