Fynsk cykeltalent tilbage til Danmark

Talentet Lasse Norman Hansen skifter fra World Tour-holdet Cannondale-Garmin til Cult-Stölting.

Det danske cykelhold Cult-Stölting henter Lasse Norman Hansen på en toårig kontrakt. Danskeren skifter fra World Tour-holdet Cannondale-Garmin.

23-årige Lasse Norman Hansen deltager i disse dage i seksdagesløbet i London, efter at han for nylig vandt sølv i omnium ved EM. I 2012 vandt han OL-guld i samme disciplin.

- Lasse er uden tvivl et af de største talenter i Danmark i øjeblikket. Da han kun var 20 år, vandt han olympisk guld i 2012.

- I 2013 vandt han både DM-guld i linjeløbet og enkeltstarten for U23-ryttere, siger Cult-sportsdirektør André Steensen i en pressemeddelelse.

- Det var kun naturligt for ham at tage skridtet op og blive en del af Cannondale-Garmins hold i 2014, hvor han har opnået en masse erfaring på landevejene.

- Jeg er sikker på, at Lasse vil passe perfekt ind hos os, og jeg er glad for, at han vil fortsætte sin udvikling hos Cult-Stölting i 2016, siger André Steensen

Lasse Norman Hansen er ikke i tvivl om, at skiftet til Cult er det rigtige valg på nuværende tidspunkt i karrieren.

- Jeg får en chance for at fokusere på både at cykle på landevejene og på banecyklingen og specielt på OL i 2016, hvor jeg ser frem til at forsvare min guldmedalje fra 2012, siger Lasse Norman Hansen.

Han mener, at Cult har gjort et godt stykke arbejde i det første år som et fuldtidsprofessionelt hold.

- Jeg kan lide måden, holdet cykler på, og jeg kan lide holdets aggressive tilgang. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at vinde så mange løb som muligt, siger Lasse Norman Hansen.

Oversigt

    Oversigt