Fynsk diskotek raseret

Bevæbnet med baseballkøller, hamre og andre våben hærgede 15 unge i nat diskoteket "Den røde Pimpernel" i Kerteminde. Vinduer og inventar blev smadret og desuden blev en gæst og en dørmand så hårdt medtaget, at de måtte behandles på skadestuen.

15 unge smadrede diskotek i Kerteminde

Bevæbnet med baseballkøller, hamre og andre våben hærgede 15 unge i nat diskoteket "Den røde Pimpernel" i Kerteminde. Vinduer og inventar blev smadret og desuden blev en gæst og en dørmand overfaldet.

De 15 unge, hvoraf de fleste er vietnamesere, mødte op på diskoteket kl 0.30. De skulle ifølge politiet tilsyneladende "have fat i nogen", som imidlertid ikke var der. Istedet gik de igang med at smadre vinduer og inventar. De to dørmænd, som forsøgte at stoppe dem, blev begge slået med køller i hovedet og måtte køres til behandling på skadestuen.

Inden politiet fra Nyborg og Odense nåede frem, var de unge forsvundet i tre biler i retning mod Odense. To af bilerne blev standset og 11 unge anholdt i besiddelse af diverse slagvåben.

Otte af de anholdte er under 18 år, og politiet skal derfor have hjælp fra de sociale myndigheder, inden de kan foretage afhøringer i sagen. De unge vil blive sigtet for vold, hærværk og ulovlig våbenbesiddelse.

Oversigt

    Oversigt