Fynsk dommer presset af Chelsea

Den fynske fodbolddommer Claus Bo Larsen fik sig en uvelkommen overraskelse, da en Chelsea-repræsentant forsøgte at påvirke hans præstationer.

Inden Champions League-kampen mellem Chelsea og Liverpool forleden blev den danske fodbolddommer Claus Bo Larsen udsat for en mindre flatterende oplevelse.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger den danske topdommer til B.T.

Under et sikkerhedsmøde onsdag morgen forsøgte en repræsentant fra Chelsea nemlig at påvirke Claus Bo Larsen. Ganske vist kom der hverken penge eller letpåklædte damer på bordet, men den danske dommer var rystet.

- Da vi er til sikkerhedsmøde onsdag morgen, er der en repræsentant fra Chelsea, der siger: Claus Bo, du skal lige huske, at vi har nogle spillere, der har et gult kort i forvejen, og vi er ikke så glade for, hvis de får kort igen, gengiver Claus Bo Larsen.

Udtalelsen kom som en henkastet bemærkning, men vækkede alligevel undren hos danskeren.

- Vi var ret chokerede. Jeg har været til over 100 sikkerhedsmøder, og det er første gang, jeg oplever sådan noget, siger han til avisen.

Claus Bo Larsen lod sig dog ikke påvirke af Chelsea-kommentaren. Dommeren gav nemlig er gult kort til John Terry, der sprang ind i Liverpools målmand. Terry havde i forvejen et gult kort og kan dermed ikke spille med i returkampen mod Liverpool.

/Ritzau/

Oversigt

    Oversigt