I det fynske folks tjeneste

Fynsk ejendomsfirma i konflikt

Konflikten mod den store fynske bygherre og ejendomsbesidder HD Ejendomme og dets søsterfirma Cocktail Ejendomme blev mandag formiddag trappet op.

Det skete da bygherren bad om politiets hjælp i forbindelse med den blokade, som hindrer levering af materialer til byggepladsen på Viaduktvej i Fredericia,  skriver Nyhedsbrevet 3F. 

 Her er Cocktail Ejendomme som entreprenør ved at opføre 84 udlejningslejligheder med brug af primært udenlandsk arbejdskraft - blandt andre en halv snes tyske murere.
 
- Vi betragter det som en ganske voldsom optrapning af konflikten, at man involverer politiet i en lovlig konflikt, siger Keld Jensen, faglig sekretær i 3F Vejle.

Hos Sydøstjyllands Politi betragter vagtchef C. Andersen ikke
henvendelsen fra bygherren som en egentlig anmeldelse.

- Jeg vil nærmere kalde det et nødråb, hvor bygherren har beklaget sig over, at en lastbil forhindres i adgang til byggepladsen, siger han.

- Jeg har herefter været i dialog med begge parter og håber dermed at have været med til at gyde olie på vandene. Vi vil meget nødig blande os i konflikten og har hidtil været tilfredse med, at det heller ikke har været nødvendigt, siger vagtchefen til Nyhedsbrevet3F.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.