I det fynske folks tjeneste

Fynsk ejendomsfirma i konflikt

Konflikten mod den store fynske bygherre og ejendomsbesidder HD Ejendomme og dets søsterfirma Cocktail Ejendomme blev mandag formiddag trappet op.

Det skete da bygherren bad om politiets hjælp i forbindelse med den blokade, som hindrer levering af materialer til byggepladsen på Viaduktvej i Fredericia,  skriver Nyhedsbrevet 3F. 

 Her er Cocktail Ejendomme som entreprenør ved at opføre 84 udlejningslejligheder med brug af primært udenlandsk arbejdskraft - blandt andre en halv snes tyske murere.
 
- Vi betragter det som en ganske voldsom optrapning af konflikten, at man involverer politiet i en lovlig konflikt, siger Keld Jensen, faglig sekretær i 3F Vejle.

Hos Sydøstjyllands Politi betragter vagtchef C. Andersen ikke
henvendelsen fra bygherren som en egentlig anmeldelse.

- Jeg vil nærmere kalde det et nødråb, hvor bygherren har beklaget sig over, at en lastbil forhindres i adgang til byggepladsen, siger han.

- Jeg har herefter været i dialog med begge parter og håber dermed at have været med til at gyde olie på vandene. Vi vil meget nødig blande os i konflikten og har hidtil været tilfredse med, at det heller ikke har været nødvendigt, siger vagtchefen til Nyhedsbrevet3F.