Fynsk erhverv viser sig frem ved Denmark Open

I denne uge er der Denmark Open i Odense med verdens bedste badmintonspillere. Turneringen er dog også et kærkomment udstillingsvindue for fynsk erhvervsliv.

Mens verdensspillerne dyster på banerne, så er der gang i kulisserne. Omkring 200 frivillige sørger for at Denmark Open kører problemfrit.

- Det er en af verdens største badmintonstævner så vi har 70-80 bare i security-gruppen, siger Ulrik Jensen, der er frivillig ved Denmark open.

Yonex Denmark Open er også et oplagt udstillingsvindue for fynske virksomheder. Derfor bliver der også arbejdet for erhvervslivet i kulissen.

- Det er en oplagt anledning til at vise virksomheder og produkter frem. Vi håber så, at de vil komme tilbage, siger Gitte Vestermark fra Udvikling Fyn.

En gruppe journalister er inviteret til at dække turneringen - men også til at skrive om fynsk innovation med besøg på fynske virksomheder og attraktioner.

Det har Skarø Is allerede haft glæde af.

- Vi har fået hjælp til at komme ind i et firma i Japan ved at vise flaget her, så verden er lille, siger direktøren for Skarø Is, Martin Jørgensen.

Oversigt

    Oversigt