I det fynske folks tjeneste

Fynsk festival melder udsolgt - næsten

Heartland kunne melde udsolgt af partoutbilletter og lørdagsbilletter få timer før festivalen åbnede for anden gang ved Egeskov Slot.

Afslapning på Heartland Festival fredag eftermiddag. Foto: Morten Albek

Egeskov Slot under Heartland Festival 2017 Foto: Morten Albek

1 af 2

Fredag eftermiddag åbnede årets Heartland Festival, og få timer før musikken startede, kunne festivalen melde stort set udsolgt. Samtlige billetter til fredag og lørdag er solgt, og der er helt udsolgt af partoutbilletter. 

Eneste chance for at opleve 2017-udgaven af Heartland Festival er nu at forsøge at få fingre i de ganske få søndagsbilletter, der er tilbage.

- Vi er mildest talt henrykte over, hvordan billetsalget er gået i år, og vi glæder os helt vildt til at byde publikum velkommen til endnu en magisk weekend på Egeskov, siger festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen. 

Læs også Quiz: Hvad ved du om Heartland, Pearl Jam og Egeskov?

- At vi nu kan melde udsolgt af både partout- og lørdagsbilletter, bekræfter os i, at vi har fat i et stærkt koncept, som virkelig har sin berettigelse i det danske festivallandskab – og de gæster, der har nået at sikre sig en billet, kan godt glæde sig til en fantastisk weekend, fortsætter han.

Det strygende billetsalg betyder, at omkring 12.000 mennesker vil besøge Egeskov Slot ved Kværndrup på Sydfyn i forbindelse med festivalen. Det er dobbelt så mange som i 2016, hvor festivalen blev gennemført for første gang.

Blandt hovednavnene er Eddie Vedder, Bryan Ferry, Miguel og Michael Stipe.

I modsætning til andre festivaler lægger Heartland større vægt på kunstneriske og gastronomiske oplevelser. Ud over to store scener er der to telte med plads til henholdsvis 1000 og 3.000 tilskuere, hvor en lang række kunstnersamtaler, såkaldte talks, finder sted. 

Læs også BILLEDSERIE: Heartland åbner

Heartland åbnede åbnede fredag klokken 17, og festivalen lukker søndag nat.