I det fynske folks tjeneste

Fynsk fiasko: Michelin glemte igen at få Fyn på kortet

De var spået bedre chancer end nogensinde, men heller ikke i år blev det til fynske Michelin-stjerner. En kendsgerning der især gør ondt på Falsled Kro, der var spået store chancer for at få en af de eftertragtede stjerner.

TV 2/Fyn har reportere rundt om på de fynske restauranter, der var i spil til en Michelin-stjerne. Inden længe vil du her på siden få reaktioner fra både de glade og skuffede gourmetrestauranter.

 

Michelin

Michelinguiden er en bog med anmeldelser og anbefalinger af især restauranter. Den blev første gang udgivet i Frankrig i år 1900 af den franske dækfabrikant André Michelin. Her blev den uddelt gratis på autoværksteder og ved bilforhandlere for at hjælpe bilejerne med at finde benzintanke og værksteder samt i mindre grad overnatnings- og spisesteder. 

Dengang var der kun 3000 biler i Frankring. De fleste befandt i sig Paris, og guiden havde derfor det formål at få folk til at rejse ud på landet og dermed slide på dækkene. 

I dag er det meget prestigefyldt for en restaurant at komme med i guiden og få en af de eftertragtede stjerner. Michelin giver op til tre stjerner. 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.