Fynsk firma med i opløb til byggeri af Nyt OUH

Det fynske entreprenørfirma 5E Byg er sammen med to nordiske og en italiensk totalentreprenør er blevet udtaget til at deltage i konkurrencen om at bygge de fire klynger på det nye universitetshospital i Odense.

Regionsrådet i Region Syddanmark har mandag besluttet at indlede en såkaldt konkurrencepræget dialog med fire totalentreprenører.

De fire firmaer, der er blevet prækvalificeret til at deltage i konkurrencen om at bygge de fire klynger på det nye universitetshospital i Odense er:

- 5E Byg A/S, der er en af Fyns største entreprenører

- We Care med MT Højgaard, der er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder

- NCC/Bravida, der er en af Nordeuropas førende virksomheder indenfor byggeri og ejendomsudvikling

- CMB/Itinera, der er et af Italiens største byggefirmaer

Det fortæller Region Syddanmark mandag aften i en pressemeddelelse.

5E Byg A/S bliver prækvalificeret til at byde på to af delprojekterne, og de tre andre virksomheder bliver prækvalificeret til at byde på alle fire delprojekter.

- Vi fastholder en rigtig god international konkurrence om at være med til at bygge Nyt OUH. Vi har mindst tre virksomheder, der gerne vil være med til at færdigprojektere og bygge alle de fire delprojekter. Det er flot, når det drejer sig om så store opgaver. Desuden er det lykkes for os at få andre end de helt store entreprenører i spil. En lokal entreprenør er med i opløbet. Det glæder mig rigtigt meget, siger formanden for Region Syddanmarks innovationsudvalg Karsten Uno Petersen (S).

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt