Fynsk fodboldtræner fyret efter stort nederlag

Jan Vingaard er nu historie i Middelfart Boldklub. Jes Bekke får ansvaret.

Efter en resultat- og spillemæssig dårlig periode, har Middelfart Boldklub valgt at afbryde samarbejdet med Jan Vingaard med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Middelfart Boldklub i en pressemeddelelse.

”Vi har i dag desværre valgt at sige farvel til cheftræner Jan Vingaard. Jan har gjort rigtigt mange gode ting i Middelfart Boldklub, og han har med sit ivrige og arbejdssomme væsen, gjort en stor forskel for os i de seneste år”, siger direktør Søren Godskesen i meddelelsen.

Fyringen kommer i kølvandet på det seneste nederlag, hvor Middelfarts kontraktspillere på hjemmebane tabte 5-2 til amatørerne fra B93.

Middelfart Boldklub står således uden cheftræner, og indtil videre varetages den daglige træning og den kommende kamp på lørdag ude mod i HIK af det øvrige trænerteam, som har Jes Bekke i spidsen.

Søren Godskesen siger videre i pressemeddelelsen, at han ikke kunne se, at raden af dårlige resultater ville slutte foreløbig:

”Årsagen til det afbrudte samarbejde skal ses i lyset af resultaterne i den seneste periode, hvor det spille- og pointmæssige ligger meget langt fra vores forventninger, samt en tendens der ikke ser videre positiv ud. Derfor har vi set os nødsaget til at træffe denne meget svære beslutning”, slutter direktør Søren Godskesen.

Middelfart fører 2. division pulje 2 trods en dårlig periode med et nederlag, tre uafgjorte og én vunden kamp i de seneste fem runder.

Jan Vingaard har været i Middelfart Boldklub siden 1. juli 2016, og nåede således at få næsten tre år i spidsen for 2. divisionsholdet.

Indtil videre varetages den daglige træning og kampen på lørdag ude mod øjeblikket nummer fire HIK af det øvrige trænerteam, med Jes Bekke i spidsen.

62-årige Jan Vingaard har tidligere trænet blandt andet B1913, FC Fredericia, AC Horsens og Skanderborg.

Oversigt

    Oversigt