Fynsk garder får Dronningens Ur

-

-

For anden gang i træk går livgardens hæderspris til en fynbo. På onsdag vil garder Per Winding Eistrup fra Odense modtage Dronnings Ur for en dygtig og pligtopfyldende indsats i Dronningens Livgarde.


Det hele startede med et væddemål mellem tre venner i Odense. Væddemålet gik ud på, at vennerne skulle melde sig frivilligt  til Den Kongelige Livgarde, hvis de blev udvalgt til værnepligt på sessionen. Og det gjorde Per Winding Eistrup. Han fuldførte væddemålet og meldte sig frivilligt til Livgarden.


God kammerat
Og det har han gjort så godt, at han på onsdag modtager Dronningens Ur, som et bevis på, at han er en dygtig og pligtopfyldende soldat.


\"Garderen har som kammerat i og uden for tjenesten en meget positiv indflydelse på sine kammerater, idet han altid fremstår som det gode eksempel. Dette gør sig både gældende under vedligeholdelsen af sin vagtudrustning og under udførelse af de opgaver, der er ham pålagt. Garderen har stor forståelse for det ansvar han har, hvilket kommer til udtryk i hans funktion som post for gevær,\" skriver premierløjtnanten blandt andet i motiveringen.


I juni var det garder Roald Falk Christensen fra Vissenbjerg, der fik overrakt Dronningens Ur


Per Winding Ejstrup vil sammen med resten af indkaldelsesholdet blive hjemsendt med udgangen af november.

Oversigt

    Oversigt