I det fynske folks tjeneste

Fynsk kendiskok har underskud

Den fynske tv-kok Claus Holm, der er kendt fra Go'morgen Danmark, er plaget af underskud og negativ egenkapital i hans cateringfirma.

Stjerneanis kommer i brug til en dessert i "En Smagssag", men kan også bruges til TexMex mad.

Det skriver Fyns Amts Avis.

Det er tredje år i træk, at kendiskokkens firma Sans og Samling Gastronomi har underskud.

En årsrapport viser, at Sans og Samling Gastronomi, der ligger i Svendborg, havde et underskud på 283.000 kroner før skat i 2009/2010.

De to foregående år var der også røde tal på bundlinien for fynboens firma. her var underskudet 133.000 og 66.000 kroner før skat. Tilsammen betyder de tre dårlige år, at selskabet har en negativ egenkapital på 113.000 kroner og en negativ kreditvurdering.

Claus Holm ønsker ikke at kommentere de røde tal:

- De rager ikke nogen. Jeg vil have lov at passe mig selv og have styr på min forretning, siger kokken til Fyns Amts Avis.