Fynsk kvinde ser ud til at overleve

Lægerne vurderer, at fynsk kvinde overlever farlige knivstik fra sin mand, der efterfølgende begik selvmord.

Det var en efter omstændighederne positiv melding, som lægerne onsdag eftermiddag kunne give efterforskningsleder Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Den 52-årige kvinde, der tidligere på dagen blev stukket flere gange med kniv, ser nemlig ud til at overleve. Det vurderede lægerne i hvert fald, inden kvinden blev kørt på operationsbordet.

- Hun er ved at blive opereret lige nu. Men inden, de gik i gang, blev hun erklæret stabil, og det betyder, at hun formentlig er uden for livsfare, fortæller Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Politiet er i øjeblikket i gang med at klarlægge, hvad der fik den 50-årige mand til at gå amok på sin hustru med en kniv for derefter at springe ud fra parrets femtesalslejlighed. Et spring, manden ikke overlevede.

- Vi kender ikke noget til motivet endnu, lyder det fra efterforskningslederen.

Efter den tragiske episode har det i flere medier svirret med rygter om, at manden var uhelbredeligt syg. Det skulle angiveligt dreje sig om kræft i hjernen.

- Det er ikke noget, vi kan bekræfte, men ifølge flere af de naboer, vi har afhørt, så var han alvorligt syg, fortæller Jack Liedecke.

Oversigt

    Oversigt