Fynsk landbrugsformand stopper

Niels Rasmussen stopper efter sygdom og gårdsalg.

Niels Rasmussen, mangeårig formand for det fynske landbrugs rådgiver- og interesseorganisation Centrovice, meddelte torsdag på et ordinært bestyrelsesmøde, at han stopper som formand.

Niels Rasmussen har stået i spidsen for Centrovice siden 2008, hvor han i forbindelse med fusionen mellem Agrogården og Landbofyn blev valgt som ny formand for den nye forening.

Niels Rasmussen blev, som tidligere nævnt i TV 2/Fyn, ramt af en alvorlig sygdom i 2016.

Det har givet anledning til overvejelse og refleksion også om fremtiden som fortsat selvstændig landmand, oplyses det i en pressemeddelelse.

Resultatet har været, at hans gårdejendom har været udbudt til salg, og der er fundet en køber, oplyses det.

- Det er en lykkelig situation, hvor tingene falder på plads, og vi bliver boende i vante omgivelser. Jeg har altid interesseret mig for økonomi og politik og forventer også fortsat at være aktiv inden for disse discipliner, lige som jeg naturligvis vil følge udviklingen i erhvervet, siger Niels Rasmussen, der ønsker bestyrelsen held og lykke med det fortsatte arbejde.

Torben Povlsen indtræder som fungerede fomand, en stilling han også havde under Niels Rasmussens sygdomsforløb, og bestyrelsen konstituerer sig senere. 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt