I det fynske folks tjeneste

Fynsk lokkemad i Tivoli

Skulle det være en portion Allégårdens kyllingelår med agurkesalat. Eller Æbledessert med honning fra Skovs Biavl. Under overskriften fynske fristelser byder en række fynske producenter sig i disse dage til i Tivoli.

Grambogård serverer røget inderlår på salgsfremstødet i Tivoli.

Nyt samarbejde

Det er Producentforeningen Smagen af Fyn, Dalum Uddannelsescenter, De Fynske Landboforeninger og Fyntour, som for første gang deltager i et utraditionelt samarbejde til landbrugets madfestival i Tivoli.

Bag de velduftende kyllingelår gemmer sig bagtanker om at få madfestivalens gæster til at købe råvarerne - og måske oven i købet indløse en billet til Storebæltsbroen.

- De skal ikke bare smage på maden, de skulle jo gerne komme og besøge vores dejlige ø, siger Fyntours pressemedarbejder, Suzette Ascot.

Øget kendskab

Det er meningen at fynske fristelser skal give et øget kendskab til nicheprodukter inden for fødevarer og på længere sigt lokke flere turister til øen.