I det fynske folks tjeneste

Fynsk madras er verdenssucces

Man kan fristes til at sige, at de er kommet sovende til en succes i Aarup. Det er i hvert fald lykkedes for virksomheden Dan-Foam at tjene flere og flere penge på en højteknologisk sundhedsmadras.  

-

Man kan fristes til at sige, at de er kommet sovende til en succes i Aarup. Det er i hvert fald lykkedes for virksomheden Dan-Foam at tjene flere og flere penge på en højteknologisk sundhedsmadras.

Det særlige ved sundhedsmadrassen \"Tempur\" er, at den er lavet af materiale, som oprindeligt blev udviklet til sæderne i Nasas rumfærger. Skummateralet er specielt ved at det former sig efter kroppen, og at den bliver blødere efterhånden som kropsvarmen breder sig.

\"Vores største udfordring er at holde væksten under kontrol\", siger direktør Lars Hansen til bladet Ingeniøren, der har kåret Dan-Foam til Danmarksmester i regnskabstal. Dan-Foam er den produktionsvirksomhed i Danmark, der kan præstere de flotteste tal - målt på omsætning, overskud, afkastningsgrad og effektivitet.

I 2003 øgede virksomheden sin omsætning med 41 %, og overskuddet steg næsten 46 millioner kroner til 330 millioner. Det gav en overskudsgrad på suveræne 31,5 %, skriver Ingeniøren.

Dan-Foam er i dag ejet af et amerikansk firma. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.