Heartland tæt på at melde udsolgt

Lørdagsbilletterne er allerede udsolgt, og nu er der kun få billetter tilbage til de andre dage på Heartland. Der er udsigt til en fordobling i antallet af gæster.

Der er kun få partoutbilletter tilbage til årets Heartland Festival, der finder sted i pinsen mellem den 2. og 4. juni.

- Få billetter er cirka 10 procent af billetterne tilbage. Hvor mange det er, holder vi for os selv, men vi har en plads, der kan tage 12.000 mennesker hernede, så kan man gøre lidt hovedregning selv, siger festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen til TV 2/FYN.

Lørdagsbilletterne er allerede udsolgt. Her er hovednavnet den amerikanske rockstjerne Eddie Vedder, der er forsanger i Pearl Jam.

Plads til 3.000 til telt

Det er fortsat muligt at købe billetter til søndagens program. Allerede i sidste uge kunne folkene bag festivalen på Egeskov Slot oplyse, at der kun er få billetter tilbage. 

Og nu er det altså billetter til alle tre dage, der meldes næsten udsolgt. Der forventes omkring 12.000 gæster på årets Heartland - i 2016 var der omkring 6.000 mødt op. 

I modsætning til eksempelvis Tinderbox er Heartland en anderledes festival, der foruden musik har lige så stort fokus på kunst, mad og kusntnersamtaler.

- Der var stor trængsel på vores talks (kunstnersamtaler, red.) sidste år, så vi har besluttet, at det må vi gøre noget ved, så nu har vi tredoblet vores kapacitet, fortæller Ulrik Ørum-Petersen, der oplyser, at der kan være 3.000 mennesker til stede, når forskellige kunsterne diskutere med hinanden på scenen. 

Teltet har plads til 3.000 mennesker i år.
Teltet har plads til 3.000 mennesker i år.
Foto: Morten Albek

Foruden Eddie Vedder kan man på Egeskov Slot opleve blandt andre Bryan Ferry, Miguel, Cat Power, Tony Oursler, Michael Stipe, Werner Herzog, Sofi Oksanen, Douglas Coupland, Lorette Napoleoni, Per Hallundbæk og Kamilla Seidler.

TV 2/FYN vil være til stede på festivalpladsen ved Egeskov Slot alle tre dage.

Oversigt

    Oversigt