I det fynske folks tjeneste

Fynsk nedtur i Counter Strike: Astralis er ude af VM

Arkiv. Det fynske e-sportshold tabte mandag aften sin tredje kamp i mellemspillet og er dermed ude af turneringen før de afgørende kampe i slutspillet. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP/Scanpix/arkiv

Det fynske e-sportshold Astralis er ude af verdensmesterskaberne i Counter Strike: Global Offensive inden slutspillet. Men de er ikke de eneste - også et andet dansk hold er ude.

De forsvarende mestre fynske Astralis kommer ikke til at løfte trofæet igen ved Eleague Major-turneringen i computerspillet Counter Strike: Global Offensive (CS: GO).

Det danske e-sportshold tabte mandag aften sin tredje kamp i mellemspillet og er dermed ude af turneringen før de afgørende kampe i slutspillet.

Danskerne var tvunget til at vinde opgøret mod amerikanske Cloud 9, men kom skidt fra start og tabte de første fem runder.

Læs også E-sports-skuffelse i Odense: Danske hold er allerede ude

Astralis var bagud 6-9 ved pausen, da der opstod en kortvarig strømafbrydelse i hallen i Atlanta, USA.

Strømmen kom tilbage, men det gjorde det danske hold ikke. Cloud 9 vandt den indledende pistolrunde efter sidebyttet og de efterfølgende seks runder, så kampen endte 16-6.

Astralis har haft et tungt efterår, hvor holdet har måttet undvære sin normale snigskytte og stjernespiller, Nicolai "device" Reedtz, på grund af en stressrelateret mavesygdom.

"Device" vendte tilbage på holdet i en ny rolle ved Major-turneringen, der regnes for det uofficielle verdensmesterskab og årets vigtigste turnering.

Læs også Vilde tal: CS:GO-finale havde kæmpe effekt

Han var sit holds bedste i den afgørende kamp, men det var altså ikke nok til at sikre videre deltagelse i turneringen.

Også det andet danske hold, North, er ude af turneringen. Det stod klart allerede søndag efter tre nederlag i tre kampe - det ene af dem i danskeropgøret mod Astralis natten til søndag dansk tid.

Dermed er det op til Finn "karrigan" Andersen at bære det danske håb videre. Han spiller for det USA-baserede Faze Clan, der har vundet sine tre første kampe i turneringen.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.