Fynsk politichef stopper

Chefpolitiinspektør John Jakobsen fra Fyns Politi har efter 39 år hos politiet sagt sin stilling op.

John Jakobsen har været chefpolitiinspektør hos Fyns Politi først fra 2002 til 2006 og igen fra 2009. Før det har han haft adskillige andre stillinger hos politiet rundt omkring i hele landet de sidste 39 år.

- Jeg har sagt min stilling op et år før min kontrakt udløber. Det har været 39 dejlige år i politiet, men nu vil jeg gerne bruge min tid på ting jeg ikke har har haft tid til de sidste årtier, siger 61-årige John Jakobsen.

Som chefpolitiinspektør har John Jakobsen ofte optrådt i medierne i forskellige kriminalsager, men det meste af hans tid hos Fyns Politi er gået med at være administrator.

- Når man er leder i det offentlige så er det en evig kamp om budgetter. Sådan er det også hos politiet, hvor vi dagligt slås for at få resurserne til at række i forhold til de opgaver vi har. Det er rimeligt hårdt, og nu har jeg brug for at bruge min tid på noget andet, siger den snart forhenværende politichef.

Selvom John Jakobsen i følge dåbsattesten sagtens kunne have flere år på arbejdsmarkedet, så har han ikke et nyt job på hånden.

- Nu vil jeg bruge tiden på at fordybe mig i andet end politiarbejde. Jeg skal være sammen med familien, dyrke foreningsarbejde, spille fodbold og golf og så skal jeg sammen med familien på nogle længere rejser, som vi aldrig tidligere har haft tid til, siger John Jakobsen.

John Jakobsen har sidste arbejdsdag 14. november, hvor der også bliver afholdt afskedsreception hos Odense Politi.

Oversigt

    Oversigt