Fynsk politiker får job på Tvind-skole

Formanden for Fyns Amts Social- og psykiatriudvalg, Ib Dalsfledt, har sagt ja til at hjælpe Småskolerne i Nakkebølle med at skaffe flere elever.

- Når folk hører ordet Tvind, tænker de Amdi Pedersen, men Småskolerne i Nakkebølle er en selvstændig enhed med egen bestyrelse. Det eneste, de har med Tvind at gøre, er, at de lejer bygningerne af Tvind, siger Ib Dalsfledt til Tv 2/FYN.

Skal skabe kontakter

Den 73-årige politiker er blevet ansat som konsulent for skolen fra 1. januar 2007 og et år frem, og regner med at skulle arbejde et par dage om ugen.

- Ib Dalsfledt har jo mange års erfaring inden for det sociale område, og han kender rigtigt mange mennesker. Han skal hjælpe os med at blive mere kendt, siger Lotte Sørensen, der er forstander for Småskolerne.

Politikeren skal være med til at etablere forbindelse mellem politikerne i de nye storkommuner og skolerne i Nakkebølle.

Dalsfledt: De er fantastiske

- Os på Tvindskolerne er gode til at tage os af de børn, der har det svært i skolerne eller i deres familie. Og vi har plads til flere, siger Lotte Sørensen til TV 2/FYN.

- Jeg synes ikke, at man har fokuseret nok på, at de er fantastiske til vanskelige børn, siger Ib Dalsfledt.

Se Småskolerne i Nakkebølles hjemmeside

Oversigt

    Oversigt