Fynsk projektudvikler med i milliardaftale

Arkitektgruppen i nyt samarbejde med stor skandinavisk pengeforvalter i Ørestaden.

Den skandinaviske kapitalforvalter NREP og Arkitektgruppen har indgået en aftale om yderligere fire boligprojekter i
København.

Inklusiv den nye aftale består det fælles joint venture af udvikling og opførelse af i alt syv projekter til en samlet værdi på cirka 3,4 milliarder kroner, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Samarbejdet mellem de to parter begyndte i 2015, og da de nye projekter er på cirka 55.000 kvadratmeter, bringes det samlede areal af fælles byggeri op på 103.000 kvadratmeter.

- De allerede aftalte projekter er enten godt undervejs eller i støbeskeen. Teglhusene på Teglholmen i Københavns Sydhavn bliver færdig til overdragelse fra slutningen af 2017, og her er 75 procent af de attraktive boliger allerede solgt. Byggeriet af Bygning B, 12.500 m2 lejeboliger og erhverv i Ørestad Syd, er også i fuld gang og afslutter en karré på omkring 50.000 kvadratmeter boliger, som Arkitektgruppen har opført. Derudover er der et større projekt ved Amagerbanen nord for Amager Strand, hvor Arkitektgruppen har taget aktiv del i udviklingen af den nye lokalplan. Her forventes byggeriet igangsat til sommer, oplyser parterne.
 

 
 

 

Oversigt

    Oversigt