Fynsk sexkrænker troede Gud bad ham krænke piger

Manden, som er blevet kendt som "manden i den røde bil", forklarer sig mandag ved Retten i Odense.

Fynboen, som er blevet kendt som manden i den røde bil, forklarer mandag i Retten i Odense, at han troede, at han fik beskeder fra Gud, der blandt andet bad ham krænke to piger på 10 og 11 år.

Manden er blandt andet tiltalt for at have krænket de to skolepiger seksuelt i efteråret 2012. Pigerne blev samlet op i henholdsvis Øster Skerninge og Refsvindinge. Begge forklarede de, at gerningsmanden kørte i en rød bil.

Sagen mod CJ blev indledt sidste uge. Her nægtede CJ at afgive forklaring, men mandag har han valgt alligevel at lade sig afhøre af anklager Lenette Skak.

I dagbøger har han skrevet mange hundrede sider, som han kalder "tankemylder", blandt andet om hvad han vil gøre ved sine ofre. Det begyndte han på for cirka tre år siden, efter han begyndte at tage medicin mod ADHD, forklarer han.

- Jeg troede, at alting var henvendt til mig. Hvis jeg hørte sange i radioen eller så film på tv, så troede jeg, at det var budskaber til mig. Gud sagde til mig, at jeg skulle gøre de her ting, siger den store, halvskaldede mand.

CJ fortæller, at det var efter at have set filmen "Lolita", at han fik tanker om, at han skulle være sammen med små piger.

Anklageren læser et stykke op fra grundlovsforhøret, hvor CJ sagde, at Gud havde givet ham fri, og han kunne gøre, hvad han ville.

Den tiltalte fynbo fortæller i retten, at han i dag kan se, at der ikke var beskeder fra Gud, men at det var ham selv, der troede det, på grund af medicinen.

CJ er også tiltalt for at have prøvet at voldtage en engelsk studerende i Odense.

Anklageren læser i retten et stykke op fra CJ's dagbog, hvor han har skrevet, at han har prøvet en "stor" én fra sin egen hjemby, men "hun skreg som en stukket gris, så det kunne høres flere kilometer væk", og derfor skal han prøve det med en "lille pige", som er et nemmere offer.

CJ nægter at have prøvet at voldtage den engelske studerende og siger, at den "store", som han omtaler i dagbogen, var en kvinde, som han havde almindelig sex med engang.

Oversigt

    Oversigt