I det fynske folks tjeneste

Fynsk SF'er: Forkasteligt af Hønge

06:08
03:39

1 af 4

SFs byrådsmedlem Thomas Laursen i Nyborg retter skytset mod Karsten Hønge, som ifølge Thomas Laursen bruger SF's nedsmeltning til et personligt korstog.

Den lokale SF-spids i Nyborg, Thomas Laursen, retter en skarp kritik af Karsten Hønge, som siden mandag har vikarieret for Anne Baastrup i Folketinget.

- Karsten Hønges ageren de seneste dage er fuldstændig forkastelig og uforsvarlig over for partiet. Det er illoyalt og useriøst, siger Thomas Laursen, der mener, at Karsten Hønge arbejder med sin egen dagsorden.

- Karsten Hønge bruger alle kneb for at sit ansigt i medierne, så han kan positionere sig selv til en fremtidig central position i partiet. Alt imens partiet er under nedsmeltning. For ham handler det om at få opfyldt de personlige ambitioner, så han kan blive en nøglefigur, når partiet skal rejse sig fra en position, hvor vi nærmest er under spærregrænsen. Det er ikke i orden, siger Thomas Laursen til TV2/ Fyn.

Thomas Laursen er ærgerlig over, at SF er trådt ud af regeringen, og han mener, at det efterlader hans parti i kaos.

- Det er ganske slemt for SF og for det arbejde, der er lagt for dagen i regeringen. Det efterlader SF's troværdighed i bund, og så er det er rigtig slemt, siger SF's byrådsmedlem i Nyborg, der kalder det en naturlig konsekvens at Annette Vilhelmsen nu trækker sig formand.

- Det er forståeligt, at Annette trækker sig. Når partitoppen og landsledelsen ikke kan blive enige om kursen og ikke viser opbakning til formanden, så forstår jeg godt, at hun ikke kan blive siddende.

Ved du noget? Så send os et tip