I det fynske folks tjeneste

Fynsk storaktionær i Parken kræver erstatning

Parkens storaktionær, Erik Skjærbæk, der har tabt flere millioner på sin investering i underholdningskoncernen, forsøger nu at få erstatning for sit tab.

Underholdningskoncernen Parkens fynske storaktionær, Erik Skjærbæk, undersøger netop nu, om der er basis for at kræve erstatning for de mange millioner kroner, han har tab via sit aktiekøb. Det skriver Berlingske Tidende.

Siden Erik Skjærbæk købte en stor aktiepost i Parken af Patrick de Vela, har det vist sig, at en uvildig advokatundersøgelse i foretaget 2005 betegnede selskabets ledelsesform og formandens honorar som ulovligt.

Undersøgelsen førte til, at Peter Højland trak sig fra bestyrelsen. Den resterende bestyrelse reagerede ikke på advokat John Korsø Jensens advarsler om, at aftalerne med daværende formand Flemming Østergaard og hans rolle i selskabet var ulovlig.

Det er på baggrund af den undersøgelse, at Erik Skjærbæk og hans advokater nu er ved at undersøge, om det er muligt at kræve erstatning for de store tab, Skjærbæk indtil videre har lagt ryg til.

I advokat John Korsø Jensens notat, som Parkens bestyrelse bestilte i 2005, fremgår det blandt andet, at Parkens bestyrelse kan blive erstatningspligtig, såfremt den ikke reagerer på de ulovligheder, som advokaten har påpeget.