Fynsk trafikpolitiker: Lilleholt er usmagelig i støjsag

\"Det er usmageligt\". Sådan siger et fynsk medlem af Folketingets trafikudvalg, socialdemokraten Poul Andersen, om venstremanden Lars Christian Lilleholts udtalelser på TV 2/Fyn torsdag. Lars Christian Lilleholt gav udtryk for, at han ville hjælpe støjplagede fynske naboer til motorvejen, men Lilleholts eget parti er skyld i, at hjælpen ikke allerede er på vej\", mener Poul Andersen.   

-

\"Det er usmageligt\". Sådan siger et fynsk medlem af Folketingets trafikudvalg, socialdemokraten Poul Andersen, om venstremanden Lars Christian Lilleholts udtalelser på TV 2/Fyn torsdag. Lars Christian Lilleholt gav udtryk for, at han ville hjælpe støjplagede fynske naboer til motorvejen, men Lilleholts eget parti er skyld i, at hjælpen ikke allerede er på vej, mener Poul Andersen.   

Den såkaldte Støjgruppe besøgte torsdag Christiansborg, hvor de argumenterede for, at der skal laves støjvolde og støjdæmpende asfalt, der kan dæmpe støjen fra motorvejen for 2000 husstande i Odense Syd. I den forbindelse sagde Lars Christian Lilleholt til TV 2/Fyn, at han nu ville tage de støjplagedes sag op.

\"Jeg vil henvende mig til ministeren en af de nærmeste dage, for at lægge et massivt pres på trafikministeren for at få gjort ham opmærksom på, at her er der altså et problem, som vi skal have kigget nærmere på \", sagde Lars Christian Lilleholt til TV 2/Fyn.

Det er den udtalelse, der falder den socialdemokratiske trafikpolitiker Poul Andersen for brystet.

\" Jeg blev noget forundret, da jeg hørte det. Noget af det første den nye regering gjorde, da de kom til magten, var jo at nedlægge de såkaldte støjpuljer, der blev brugt til at løse støjproblemer rundt om i landet. Lige siden har vi forsøgt at få støjpuljerne op at stå igen, men det har Venstre ikke ønsket\", siger Poul Andersen.

Lilleholt afviser kritik


Lilleholt afviser kritik

Kritikken gør ikke indtryk på Lars Christian Lilleholt.

\"Jeg mener fortsat, at der er en konkret sag her, som der skal kigges nærmere på. Der er en gruppe mennesker, der er klemt, og de skal hjælpes uanset - støjpuljer eller ej\", siger Lars Christian Lilleholt.

Oversigt

    Oversigt