Fynsk volley-fremtid sikret

VK Hjalleses piger vandt søndag eftermiddag Danmarks-mesterskabet for U15-hold, mens drengene sikrede sig sølv. Dermed cementerede klubben fra det sydlige Odense positionen som Fyns bedste ungdomsklub.

Når Fyn normalt vinder volleyball-pokaler og DM-titler er det til eliteklubberne Middelfart, DHG, Marienlyst og Fortuna - men det er åbenbart en helt anden klub - nemlig VK Hjallese - der leverer fremtidens top-spillere.

For 5-6 år siden havde VK Hjallese kun 20 medlemmer, men så besluttede man at satse på ungdommen, og i dag har klubben omkring 90 ungdomsmedlemmer og er vel nok Fyns største på det punkt.

- Vi står i en situation nu, hvor vi skal beslutte om vi skal satse på at blive en eliteklub eller indgå samarbejde med andre klubber, siger Anders Lund, formand, VK Hjallese.

Pigerne vandt DM-finalen over Brøndby med 25-16, 25-19, mens drengene tabte deres finale i tre sæt til Amager.