To fynske arbejdspladser kåret som landets bedste

Tirsdag klokken 23.00 blev Danmarks bedste arbejdspladser kåret i Cirkusbygningen i København. To ud af de tre priser gik til fynske virksomheder.

To af Danmarks tre bedste virksomheder skal findes på Fyn. Det er afgørelsen efter at konsulentbureauet Great Place to Work' har afholdt officiel prisoverrækkelse i Cirkusbygningen i København. 

It-virksomhed er landets bedste 'lille virksomhed'
Daxiomatic vandt prisen i kategorien "mindre virksomheder" og Middelfart Sparekasse fik titlen som Bedste arbejdsplads inden for kategorien "Mellemstore virksomheder".

Med sine 37 medarbejdere tog den fynske IT-virksomhed Daxiomatic, førstepladsen i den lille kategori - og så er det første gang de deltager i konkurrencen. Virksomheden startede op for seks år siden med en idé om at "gøre alle kunder glade." Den fynske virksomhed er i øvrigt udsævanlig på mange områder. Medarbejderne bestemmer blandt andet selv deres arbejdstid, og har ikke ansættelseskontrakter, men frihedskontrakter. 

- Voes vision er at gøre alle kunder glade. Men kun glade mennesker kan skabe glade kunder, fortæller Pia Tasior HR og kommunikationschef i Daxiomatic.

Fynsk pengeinstitut hiver pris hjem
Middelfart sparekasse tog prisen som Danmarks bedste arbejdsplads i kategorien "mellemstore arbejdspladser". 

- Det giver stolthed og arbejdsglæde stadig at kunne bevare den gode arbejdsplads, siger Martin Baltser, administrerende direktør i Middelfart Sparekasse.

"Great Place to Work" kårer hvert år Danmarks Bedste Arbejdspladser. I år deltog 128 danske virksomheder i konkurrencen. Det koster mellem 43.000 og 68.000 kroner at deltage i konkurrencen, der indebærer, at virksomheden får lavet en analyse af sit arbejdsmiljø.

ialt er der 300.000 virksomheder i Danmark.

Oversigt

    Oversigt