Fynske asylpladser ramt af nedskæringer

Færre asylansøgere og flere hjemsendelser af ansøgere, der har fået afslag. Sådan er virkeligheden i dag på Fyn. Det betyder, at beredskabsstyrelsen nu skal til at skære ned på antallet af pladser til asylansøgere.

-

Færre asylansøgere og flere hjemsendelser af ansøgere, der har fået afslag. Sådan er virkeligheden i dag på Fyn. Det betyder, at Beredskabsstyrelsen nu skal til at skære ned på antallet af pladser til asylansøgere.

- Vi har 740 pladser i dag og skal i løbet af næste år være nede på 600 pladser, siger kolonnechef, Martin Thomsen fra Beredskabsstyrelsen center i Albanigade i Odense.

Problemet er nu bare, hvor der skal skæres henne. Beredskabsstyrelsens overvejelser går pt på, om der skal skæres i alle tre centre på Fyn - nemlig i Odense, Middelfart og Broby. Eller om centret i Broby alene må stå for skud, og dermed må dreje nøglen helt om.

Beredskabsstyrelsen står - i henhold til aftale med Udlændingestyrelsen - for indkvartering, aktivering og skole for personer der søger asyl her i landet.

Oversigt

    Oversigt