Fynske brude får kopi af Maries buket

50 brude kan i august gå op ad kirkegulvet med en brudebuket nøjagtig magen til den, Marie Cavallier bærer på lørdag. Det er blomsterbutikkerne i Odense, der binder og forærer buketterne væk.

Odense Blomsterfestival inddrager årets royale bryllup som en del af festivalens aktiviteter, og står man og skal giftes lørdag den 16. august, skal man skynde sig at melde sig til på festivalens hjemmeside - hvis man altså er intersseret i en kopi af prinsessebuketten vel at mærke.

- Odense Blomsterfestival er en fest for alt, der vokser. Og naturligvis vil vi også gerne være med der, hvor kærligheden gror, siger Odense Blomsterfestivals formand Brian Munk.

- Alle glæder sig til at se Maries brudebuket, alle vil snakke om den - og nu kan man altså også få den til sit eget bryllup, fortsætter formanden.

Det er lige meget, om vielsen sker i en kirke, på et rådhus eller et andet sted. Bryllupsdatoen skal blot være den 16. august 2008 i - og altså i tilknytning til årets blomsterfestival, der afholdes 13. til 17. august.

Det er blomsterbutikker fra Odense, der binder og sponsorerer brudebuketten. Tilmeldingen skal ske mellem 24. maj og 15. juli på hjemmesiden www.blomsterfestival.dk

Her tilmelder du dig en brudebuket

Oversigt

    Oversigt