I det fynske folks tjeneste

Fynske D-A-D fans kan glæde sig

Rock-orkestret D-A-D indleder i maj en lille intim-turne. Initiativet skyldes deres kommende album. D-A-D spiller på Rytmeposten torsdag den 26. maj. Orkestret er så populære at billetterne var udsolgt efter blot 20 minutter. 

-

Rock-orkestret D-A-D indleder i maj en lille intim-turne. Initiativet skyldes deres kommende album. D-A-D spiller på Rytmeposten torsdag den 26. maj. Orkestret er så populære at billetterne var udsolgt efter blot 20 minutter. Nu kan 400 fans se frem til en udsøgt oplevelse, når bandet kommer til Odense i maj.

Der vil i ugen for udgivelsen blive afholdt fire koncerter på steder, der er væsentligt mindre end de venues, hvor man normalt forventer at kunne møde D-A-D. 

Forsanger Jesper Binzer begrunder initiativet i en pressemedelelse fra pladeselskabet EMI.

-  Vi vil godt have kaos og fysik tilbage i det, vi laver. Vi har brug for at mærke det. Mærke publikum og mærke musikken. Man skal ikke forvente et typisk D-A-D show. Det her er rigtige små koncerter - det er vel det tætteste  man kommer på at opleve D-A-D i øvelokalet! Bortset fra, at vi altså HAR øvet os, når det går løs...!"  

Den lille turne bringer D-A-D til København, Århus, Ålborg og sidst men ikke mindst til Odense. D-A-Ds næste album har titlen \"Scare yourself\" og kommer i handlen 23. maj.