I det fynske folks tjeneste

Fynske fodboldhold i masseslagsmål

Der er ikke kun spark i støvlerne hos to fodboldhold fra Otterup og Gelsted - også næverne sidder løst. Natten til lørdag udviklede en afslutningsfest på et feriecenter i Nordjylland sig til et masseslagsmål og begge hold blev smidt hjem.

En af spillerne fra Otterup brækkede kæben.

Lørdag middag blev spillerne fra Gelsted og Otterup sendt med bussen hjem igen.

1 af 2

20-25 deltagere

Politiet i Løgstør blev tilkaldt til DanParcs Løgstør, tidligere kendt som Rønbjerg Feriecenter, i Vesthimmerland klokken halvet natten til lørdag. Da var et masseslagsmål igang omkring feriehytterne.

Politiet har registreret ikke færre end 39 personer,  hvor 20-25 deltog i slagsmålet. De involverede er fra Fyn, nærmere bestemt fra to fodboldhold fra Otterup og Gelsted. Begge hold består af seniorer.

Brækkede kæben

En 25-årig mand fra Otterup har anmeldt en voldssag efter at have fået et knytnæveslag i ansigtet. Han har sandsynligvis brækket kæben og beskadiget nogle tænder. 
Vagthavende ved Løgstør Politi fortæller, at de lørdag formiddag har afhørt forskellige involverede, men det er ikke lykkedes at få udpeget gerningsmanden bag knytnæveslaget.
 
De to fodboldhold har uafhængigt af hinanden holdt fodboldafslutning i feriecentret. I følge politiet er slagsmålet opstået som følge af spirituspåvirkning.

Dårlig reklame

Formanden for Gelsted Gymnastik og Idrætsforening, Karen Markussen, var lørdag middag endnu ikke orienteret om hændelsen.

- Det er godt nok kedeligt at høre. Det er ikke lige den reklame, vi har brug for, siger Karen Markussen til TV 2/FYN.

- Jeg vil nu undersøge, hvad der er sket. Jeg kender endnu ikke sagen til bunds, men jeg kan sige, at vi tager afstand fra al vold både på og uden for banen, siger Ole Jensen, der er PR-ansvarlig fra Otterup BIK.

Smidt ud af feriecenter

Centerchef for DanParcs Løgstør, Carsten Lund, reagerede promte, da han lørdag fik kendskab til balladen. Begge fodboldhold blev bedt om at forlade feriecentret omgående.

- Vi kan ikke leve med den slags. Det her er et feriecenter, hvor vi har rigtig mange børnefamilier boende, siger Carsten Lund.