Fynske fodboldspillere får feriepenge

En række klubber er begyndt at efterbetale feriepenge til professionelle fodboldspillere. FC Fyn er en af de otte klubber, der vil modtage penge.

Med flere års forsinkelse er flere danske klubber begyndt at udbetale feriepenge samt pensioner af bonusser og sign-on-fees til en række professionelle fodboldspillere.

Jyllands-Posten skriver, at mindst otte klubber er begyndt at efterbetale beløbene.

Det sker efter påstande fra Spillerforeningen om, at det er et generelt problem, at pengene ikke er faldet, siden feriepenge af bonusser og sign-on-fees blev indført i fodboldspillernes overenskomst i 2004.

De otte klubber erkender dermed, at de har gjort noget forkert og efterbetaler. Ifølge Jyllands-Posten er tre af klubberne, som nu efterbetaler, Vejle Boldklub, FC Fyn og Silkeborg IF.

Én af de spillere, som har modtaget penge, han har haft til gode, er Silkeborg-spilleren Henrik "Tømrer" Pedersen.

I vintermånederne modtog han således de manglende feriepenge af en sign-on-fee, han fik i juli 2008, da han skiftede til den midtjyske klub fra Hull City i England.

- Sådan var min kontrakt og personlige forhold, og jeg har nu modtaget nogle penge fra klubben, som var feriepenge. Det gjorde jeg enten i januar eller februar, fortæller Henrik "Tømrer" Pedersen til Jyllands-Posten.

Han ønsker ikke at fortælle, hvor mange penge, han fik.

Oversigt

    Oversigt