Fynske fødevareproducenter danner forening

En række af Fyns producenter af kvalitetsfødevarer slår sig nu sammen og danner en forening for at styrke synligheden og produktudviklingen på markedet. Medlemmerne repræsenterer en bred vifte af fødevarer - lige fra frugt og grønt til kød og fjerkræ.

-

En række af Fyns producenter af kvalitetsfødevarer slår sig nu sammen og danner en forening for at styrke synligheden og produktudviklingen på markedet. Medlemmerne repræsenterer en bred vifte af fødevarer - lige fra frugt og grønt til kød og fjerkræ. Fælles for medlemmerne er, at det er kvaliteten, der er afgørende - ikke kvantiteten.

Det er tanken om at oprette et fynsk madhus ved motorvejen med udstilling, servering og salg af fynske kvalitetsfødevarer, der for alvor har skubbet tingene i gang.

- Vi dannede op stedet en arbejdsgruppe til at gennemføre den forening, der nu er en realitet. Og nu har vi lige afholdt vores første bestyrelsesmøde, så det videre arbejde er på skinner, siger formand, Freddy Madsen.

Han mener, at mange fynske producenter har manglet en fælles platform. Og interessen for at få foreningens kvalitetsmærke på producenternes fødevarer har været enorm.  Allerede før generalforsamlingen havde godt 50 virksomheder givet tilsagn om medlemskab. Formanden forventer, at der i løbet af kort tid melder sig 50 flere.

Det er en betingelse, at produktet skal produceres på Fyn, og det skal godkendes af foreningen inden kvalitetsmærket må bruges af producenten.

 

Oversigt

    Oversigt