I det fynske folks tjeneste

Fynske havne skal kæmpe for Femern-jobs

Nyborg og Odense skal ind i kampen allerede nu, hvis nogle af de arbejdspladser, der følger med ved anlæggelsen af Femern-forbindelsen, skal ligge i de fynske kommuner.

Nyborg og Odense skal ind i kampen allerede nu, hvis nogle af de arbejdspladser, der følger med ved anlæggelsen af Femern-forbindelsen, skal ligge i de fynske kommuner. Det mener Dansk Byggeri.

Nyborg og Odense er nogle af de kommuner, som har udtrykt interesse for at lægge havn til et af de produktionsanlæg, der skal opføres i forbindelse med anlæggelsen af den kommende Femern-forbindelse.

Men kommunerne skal i gang med en aktiv salgsindsats allerede nu, hvis de skal gøre sig håb om at få et af produktionsstederne og de tilhørende arbejdspladser, mener Dansk Byggeri.

- Det er ikke nok bare at krydse fingre for, at de arbejdspladser, hvor der skal fremstilles tunnelelementer, bliver placeret i Nyborg eller Odense - uden ellers at gøre noget aktivt for sagen. Kommunerne skal allerede nu i gang med at markedsføre sig selv overfor de konsortier, som kan tænkes at skulle stå for byggeriet, siger Claus Larsen, formand for Dansk Byggeri Fyn.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.