I det fynske folks tjeneste

Fynske lækkerier

01:08

Pigvar, muslinger, chokolade og champagne! Der var noget for en hver smag til Fynsmesterskaberne i kokke- og tjenerkunst.

1 af 2

Pigvar, muslinger, chokolade og champagne! Der var noget for en hver smag til Fynsmesterskaberne i kokke- og tjenerkunst.

Ti kokke- og otte tjenerelever fra fynske hoteller og kroer kæmpede onsdag om de fynske mesterskaber.

Det var gastronomi på højt plan, da kokkene anrettede deres to-rettes middag. Men selvom der var mange gode bud, så var der en klar vinder. Den forsvarende fynsmester, Marc Nygaard Foged fra Munkebo Kro vandt konkurrencen endnu engang.

- Han var suverænt meget bedre end de andre. Han er rigtig god til de her konkurrencer, og så kan han stå for presset, siger faglærer Palle Brolykke Bøgely til TV2/Fyn.

På tjenersiden var det Louise Hovgaard Andersen fra Hotel Hesselet, der var bedst til blandt andet at blindsmage vine og sable champagne.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.