I det fynske folks tjeneste

Fynske Medier vil lave messer

Odense Congress Center og Fynske Medier går nu sammen om at arrangere messer rettet mod fynboerne. Første fælles arrangement bliver messen Ferie-Fritid til januar næste år.

- I Odense Congress Center har vi mange års erfaring i at afvikle messer af alle typer, mens Fynske Medier bidrager med en stor berøringsflade med syddanskerne. Sammen kan vi udvikle både nye og eksisterende messer i helt nye retninger, der først og fremmest kommer gæsterne til gode, siger direktør for Odense Congress Center, Michael Jepsen.

Direktøren mener, at samarbejdet mellem et mediehus og en messerarrangør vil komme begge parter til gode.

- I Odense Congress Center har vi mange års erfaring i at afvikle messer af alle typer, mens Fynske Medier bidrager med en stor berøringsflade med syddanskerne. Sammen kan vi udvikle både nye og eksisterende messer i helt nye retninger, der først og fremmest kommer gæsterne til gode, forklarer han.

Første messe bliver Ferie-Fritid messen, som vil blive videreudviklet af de to nye samarbejdspartnere.

- Kombinationen af en erfaren messeafvikler og et mediehus med tæt kontakt til mange forskellige målgrupper er meget spændende, og vi glæder os meget over at være del af det stærke samarbejde. Vi dækker i forvejen mange forskellige aspekter af det fynske kulturliv, så det var oplagt at involvere os yderligere og blive en aktiv del af udviklingen og markedsføringen af nye og spændende forbrugermesser i regionen, sige Jesper Rosener, administrerende direktør hos Fynske Medier-

Fynske Medier udgiver blandt andet dagbladene Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og 13 ugeaviser, mens Odense Congress Center er en del af Odense Sport & Event, der står bag Odense Boldklub og JVB Concerts.

Ved du noget? Så send os et tip