I det fynske folks tjeneste

Fynske politihunde er Danmarks bedste

Bissen var skruet på og ingen forbrydere kunne vide sig sikre, da der var Danmarksmesterskab for politihunde. En af opgaverne var at fange en gruppe østeuropæiske forbrydere.

Da politifolk fra hele landet holdt Danmarksmesterskab for patruljehunde, var det fynske Yamo, Riko, Kenzo og Simba, der løb af med sejren.  

Hundene og deres politifolk skulle vise, hvor gode de var til at samarbejde med hinanden, lige som de også skulle løse såkaldt 'skarpe opgaver.' Opgaver, hvor det gælder om at vise, at de har styr på egen sikkerhed og håndtering af gerningssteder.   

Fyns Politi siger om deres indsats:

- Fyns Politis hold var velforberedte - gik til opgaverne i dyb koncentration og demonstrerede et perfekt samarbejde, der resulterede i kåringen som Dansk Mester 2010. Det var et meget tilfreds hold og en stolt leder, der vendte tilbage til Fyn med DM-titlen.

Fra Fyns Politi deltog politiassistent Ib Bukkehave med "Yamo", politiassistent Claus Enghuus Hansen med "Riko", politiassistent Rene Nørgaard Andersen med "Kenzo" og politiassistent Anders Nielsen med "Simba".

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.