I det fynske folks tjeneste

Fynske rigmænd skyder millioner i Odense Håndbold

Ansættelsen af Jan Pytlick er blot et af de skridt, som folkene bag Odense Håndbold har sat i værk for at skabe fynske resultater.

Odense HC begavet med fire millioner kroner af nyt ejendomsselskab.

Odense Håndbold er blevet fire millioner kroner rigere.

Det fremgår af det første regnskab fra HC Odense Ejendomme A/S.

Dermed får den odenseanske klub forskud på de økonomiske glæder, som i maj blev stillet i udsigt, da ledelsen oplyste, at de vil opføre 150 ungdomsboliger - heraf 60 almennyttige ungdomsboliger i Cortex Park.

De prominente fynske erhvervsfolk bag ejendomsprojektet er Hans Schweers, Jørn Bonnesen, Carsten Skov, Per Jørgensen, Erik Nielsen og Ole Pape Jepsen.

Byggeriet skal stå klar i sommeren 2018, og byggestart ventes omkring årsskiftet til 2017.

Over en fire-fem årig periode skal udlejningsindtægter på 10-15 millioner kanaliseres over i den odenseanske håndboldklub, der satser på at blive et dansk flagskib inden for kvindehåndbold - senest med ansættelsen af træner Jan Pytlick.

Men uanset at byggeriet ikke er startet endnu, har ejendomsselskabet bag byggeriet HC Odense Ejendomme A/S allerede udbetalt fire millioner kroner til Odense Handball Club og HC Odense Holding, der står bag Odense-håndboldklubben.

HC Odense Ejendomme A/S, der i 2015 købte en ubebygget grund i Cortex Park til 12,6 millioner kroner, har i ejendomsselskabets første regnskab opjusteret værdien af investeringen med 6,2 millioner kroner.

Det giver luft til at sende fire millioner kroner videre til håndboldformål.

- Vi har en enestående mulighed for at understøtte Odense Håndbold ved at bygge nu, hvor renten er enestående lav sat i forhold til byggepriserne, siger Carsten Skov fra Boliggruppen , der er direktør i HC Odense Ejendomme og holdingselskabet i den lille håndboldkoncern.

 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip