Fynske skolebørn får musikoplevelse i København

I løbet af seks dage i juni skal over 7700 skoleelever fra Fyn og øerne opleve klassisk musik i DR's koncerthus i København.

I løbet af 6 dage i juni bliver de mange børn fra indskoling og mellemtrin kørt i busser til København, hvor der venter dem en hel dag med kultur igennem DR Musikariet projektet "Ind Til Musikken"

Kulturregion Fyn samarbejder med DR Musikariet om at arrangere turene.

- Kulturregion Fyn arbejder for at alle børn får styrket deres kulturelle dannelse. Og så er det vores kerneopgave at være med til at skabe projekter, hvor det vil være svært for den enkelte kommune at løfte projektet alene. Derfor mener jeg, at "Ind Til Musikken" er et fantastisk initiativ at være involveret i. Her kan vi virkelig give vores børn en unik og kulturel dannende oplevelse, som de ellers sjældent får, siger Lene Høsthaab, Formand for Kulturregion Fyns politiske styregruppe og formand for Kultur og Fritidsudvalget i Faaborg Midtfyn Kommune.

Stor interesse på Langeland

I sær på Langeland har der været stor efterspørgsel og øen har derfor fået tildelt ekstra pladser for at følge med efterspørgslen. Over 700 elever tager nu turen til Hovedstaden.

Eleverne fra Langeland har endda fået en helt speciel aftale, hvor de overnatter i Koncerthuset for at undgå for lang transporttid på dagen.

Oversigt

    Oversigt