Fynske teenagere i busulykke

15 fynske spejdere slap mirakuløst fra et voldsomt sammenstød med to personbiler i Norge, søndag aften. De var på vej til Lillehammer, da deres minibus og de to personbiler stødte sammen ved Akershus i Norge. I alt 21 mennesker var involveret i ulykken.

15 fynske spejdere slap mirakuløst fra et voldsomt sammenstød med to personbiler i Norge, søndag aften. De var på vej til Lillehammer, da deres minibus og de to personbiler stødte sammen ved Akershus i Norge. I alt 21 mennesker var involveret i ulykken.

Ligner mirakel, at ingen kom noget til

I følge Odense Politi var der tale om 12 spejdere på 12 - 15 år og deres tre ledere; men at ingen af dem er kommet noget alvorligt til. Der var mest tale om småskrammer, bortset fra at en af spejderne blev sendt til observation for hjernerystelse.

- De norske myndigheder tog ingen chancer og kørte alle på sygehus for en sikkerheds skyld, siger vagthavende i Odense.

Spejderne kommer fra den arabiske spejderforening Al Najat i Odense. Her oplyser formanden, Ahamed Kazem, at alle spejderne har det godt og ventes at komme hjem mandag aften eller tirsdag morgen.

Tre af de seks passagerer i de to personbiler er alvorligt kvæstede hed det fra politiet i Romerrike efter uheldet.

Den overhalende chauffør forlyder omkommet

Vidner siger, at ulykken skete, de en modkørende bil ville overhale en forankørende personbil. Da bussens chauffør ville undvige ramte han noget i vejkanten, ligesom den overhalende bil ramte ind i siden på bussen, så den væltede.

Oversigt

    Oversigt