I det fynske folks tjeneste

Fynske teenagere i busulykke

15 fynske spejdere slap mirakuløst fra et voldsomt sammenstød med to personbiler i Norge, søndag aften. De var på vej til Lillehammer, da deres minibus og de to personbiler stødte sammen ved Akershus i Norge. I alt 21 mennesker var involveret i ulykken.

15 fynske spejdere slap mirakuløst fra et voldsomt sammenstød med to personbiler i Norge, søndag aften. De var på vej til Lillehammer, da deres minibus og de to personbiler stødte sammen ved Akershus i Norge. I alt 21 mennesker var involveret i ulykken.

Ligner mirakel, at ingen kom noget til

I følge Odense Politi var der tale om 12 spejdere på 12 - 15 år og deres tre ledere; men at ingen af dem er kommet noget alvorligt til. Der var mest tale om småskrammer, bortset fra at en af spejderne blev sendt til observation for hjernerystelse.

- De norske myndigheder tog ingen chancer og kørte alle på sygehus for en sikkerheds skyld, siger vagthavende i Odense.

Spejderne kommer fra den arabiske spejderforening Al Najat i Odense. Her oplyser formanden, Ahamed Kazem, at alle spejderne har det godt og ventes at komme hjem mandag aften eller tirsdag morgen.

Tre af de seks passagerer i de to personbiler er alvorligt kvæstede hed det fra politiet i Romerrike efter uheldet.

Den overhalende chauffør forlyder omkommet

Vidner siger, at ulykken skete, de en modkørende bil ville overhale en forankørende personbil. Da bussens chauffør ville undvige ramte han noget i vejkanten, ligesom den overhalende bil ramte ind i siden på bussen, så den væltede.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.