Fynsmestre i mad og borddækning

Det var Restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde, der leverede både den bedste kokkeelev og den bedste tjenerelev, da der onsdag blev kæmpet om Fynsmesterskabet på Dalum Uddannelsescenter.

-

Det var Restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde, der leverede både den bedste kokkeelev og den bedste tjenerelev, da der onsdag blev kæmpet om Fynsmesterskabet på Dalum Uddannelsescenter.


Lidt men lækkert på tallerkenen

Kokkeeleverne skulle sammensætte en menu, hvor unghane indgik i hovedretten og rabarber i desserten.
Tjenereleverne skulle så dække bordet, så det blev indbydende at indtage maden ved.

Det gjorde kokkeelev Martin Poulsen og tjenerelev Kamilla Nielsen fra Rudolf Mathis så godt, at de snuppede hver sit mesterskab.

 


Anne Frier Larsen snuppede trediepladsen

På anden- og trediepladsen hos kokkeeleverne kom Jakob Rasmussen fra Under Lindetræet i Odense og Anne Frier Larsen fra Kongebrogaarden i Middelfart.

De næste pladser hos tjernerne blev besat af Sanne Jensen fra Sortebro Kro i Odense og Ronny Knudsen fra Munkebo Pasfall Kro.

Se mere om konkurrencen på TV 2/Fyn klokken 22.20.

Oversigt

    Oversigt