Fyrværkeri flåede tøj af mand

Tre ambulancer blev sendt af sted, da en eksplosion bragede gennem landsbyen Korinth på Sydvestfyn nytårsnat. En nat, der nu viser sig at have været langt voldsommere end hidtil antaget.

Braget i Korinth var så voldsomt, at en ung mand stort set fik blæst alt sit tøj af, samtidig med at han og en anden blev forbrændt i ansigtet og flere steder på kroppen. Trykket fra eksplosionen var også voldsomt nok til, at huset, som de festende stod foran, fik ruderne blæst ind.

Det skriver Fyens Stifstidende.

Ifølge ledende overlæge Jan Schultz Hansen slap de to tilskadekomne relativt billigt. Eksplosionen skete, da nogle af festdeltagerne var ude for at skyde nytåret ind. Her faldt noget tændt fyrværkeri ned i en pose, hvor der lå en masse kraftigt fyrværkeri.

- Vi sendte tre ambulancer af sted, og de fik to patienter med tilbage, fortæller Hans Nielsen, der er stationsleder for Falck i Faaborg, Svendborg og Rudkøbing.

Ifølge ledende overlæge Jan Schultz Hansen slap de to tilskadekomne relativt billigt.

- De blev forbrændt, blandt andet i ansigtet og flere steder på kroppen, og så blev de sendt til ørelæge på grund af det kraftige brag, men det kunne være gået meget værre, forklarer han.

Oversigt

    Oversigt