I det fynske folks tjeneste

Fyrværkeri-sælgere raser over forbud

Et stort fyrværkeriudsalg er blevet nødt til at flytte til Odense Havn, fordi kommunen ikke vil tillade at Dyrskuepladsen i Odense bruges som salgssted ligesom sidste år. Det er de dybt skuffede over.

Fyrværkeriudsalget har måttet flytte til Odense Havn

Lukket for salg

I år har Odense Kommune lukket for salg af krudt på kommunale arealer. Derfor bliver den tidligere containerplads i Odense Havn nu gjort klar til salget af tonsvis af krudt mellem jul og nytår.

Folkene bag fyrværkeriudsalget er de samme som holdt til på Dyrskuepladsen sidste år. Men nu har de måttet finde et andet sted med de ekstra omkostninger og besvær det medfører. Og imellemtiden har Odense Kommune alligevel tilladt salg på flere sportspladser.

Skuffede

- Vi er meget skuffede over at vores lokale politikere sådan gør forskel på de selvstændigt erhvervsdrivende, siger Martin Basso, der står for fyrværkeriudsalget.

[color=#000000]Og genvordighederne er ikke forbi for fyrværkerisælgerne endnu, Til næste år må de finde et nyt sted at sælge fra, fordi det skal bygges på containerarealet på Odense Havn.

De har nu hyret en advokat efter selv at have forsøgt at få kommunen i
tale. 
[/color]