I det fynske folks tjeneste

Gå på biblioteket via mobilen

03:44

Svendborg Bibliotek tilbyder ny tjeneste, hvor man kan besøge biblioteket via en iPhone. Programmet er udviklet af tre unge gymnasie-elever.

1 af 2

Svendborg Bibliotek tilbyder ny tjeneste, hvor kan besøge biblioteket via en iPhone. Programmet er udviklet af tre unge gymnasie-elever.

Tre lokale HTX-studerende, Christian Lundtofte Sørensen, Peter Mortensen og Morten Bogh, gav i starten af det nye år Svendborg Bibliotek et tilbud, de ikke kunne modstå.

De unge tilbød ganske enkelt at lave en iPhone-applikation, så lånere kan besøge biblioteket via deres iPhone.

- I samarbejde med Svendborg Bibliotek blev kravene til applikationen udformet, så den tilgodeser de behov, vores brugere har, og de tre har udviklet en meget brugervenlig applikation, som i skrivende stund er downloadet mere end 300 gange fra Apple Store, fortæller udviklingschef Søren Lind fra Svendborg Bibliotek.

Snart også til android-telefoner

Ved hjælp af BibApp, som applikationen er blevet døbt, kan lånerne søge i bibliotekets materialer, reservere bøger, tjekke status, lave huskelister med mere.

Der er også muligt af få en oversigt over alle bibliotekets børne- og voksenarrangementer. Lånerne kan også se hvilke udstillinger, undervisning og kurser der er på biblioteket.

Udviklingen af en applikation til android-telefoner er i fuld gang og vil snarligt blive tilgængelig.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.