Gaffaredaktør: Rammstein var torsdagens højdepunkt

Tysk militær-præcision. Sådan beskriver Ole Rosenstand Svidt, webredaktør på Gaffa, koncerten med Rammstein. I dag anbefaler han Volbeat og Baby in Vain.

Rammstein gik på scenen præcis klokken et natten til fredag.  flammekastere,  fyrværkeri og en forsanger, som sprang sig selv i luften med et fastspændt bombebælte på torsoen.  I baggrunden glimtede de lydløse lyn til den bragende tyske metal. Så var scenen sat. 

En scene som ikke skufftede. Ole Rosenstand Svidt, webredaktør på Gaffa, mener at torsdagens højdepunkt var Rammstein. 

- Det er som en tysk maskine, der kommer ind og levereret show med fuldstændig militær præcision. De gik på præcis klokken 1 og var færdige præcis klokken halv tre. Det kørte bare der ud af.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Selvom showet fylder meget, så mener Ole Rosenstand Svidt, at musikken bestemt også kan noget. 

- Det er jo ret sjovt, at man kan få folk til at synge med på tyske sange. Det er sjældent, at man hører det. Deres numre er ekstremt i ørefaldende. Der er en vis tysk storladenhed over projektet.

Idag anbefaler Ole Rosenstand Svidt, at Tinderbox-gæsterne skal høre Volbeat, som han beskriver som Danmarks største rockband. Også Baby in Vain er spændende at lægge øre til, ifølge Gaffa-redaktøren. 

 

Oversigt

    Oversigt