I det fynske folks tjeneste

Galantis' hemmelighed - derfor måtte de aflyse

Galantis indtog Tinderbox med storm sent i aftes - et år for sent. Nu fortæller de sandheden om deres aflysning.

00:47

Video: Reza Sahraei

 

Vi møder to glade fyre fra elektro-duoen Galantis, og de har tydeligvis glædet sig til at spille på Tinderbox. Endelig kan de fyre hits som 'Runaway' og 'No Money' af for det fynske publikum.

De skulle allerede have været her sidste år, men dengang blev koncerten aflyst uden begrundelse.

Arbejdsgivere har sikkert hørt mange dårlige undskyldninger fra medarbejdere, der ikke mener, de kan komme på arbejde. Så vi er spændt på at høre Galantis' kreative undskyldning.

- Du ved, der kører store lastbiler rundt, der fragter æg. Der skete det, at vi var på vej mod lufthavnen, men så var der en kæmpe lastbil med æg, der skred ud lige foran vores taxi. Så der var æg overalt på motorvejen, fortæller Linus Eklöw med begejstring i stemmen. Hans kreative hjerne er tydeligvis på arbejde.

Der findes måske også en mere sandfærdig udgave af historien. I hvert fald bryder Christian Karlsson ind og fortæller om en alt for stram bookingplan.

- Den rigtige historie er faktisk, at nogen i vores organisation glemte, at der kun er 24 timer i et døgn. Bookingen blev for stram, og vi kunne umuligt nå fra A til B på den korte tid, der var sat af.

Under interviewet fortalte de også, om deres tilgang til musik, der skal kunne løfte en optimistisk stemning. Om deres remix for Ed Sheeran og meget mere.

Du kan se hele interviewet herunder.

05:51 Luk video

 

Galantis - No Money (Official Video)