I det fynske folks tjeneste

Gang i den igen: OBH-Gruppen har ansat 45 nye medarbejdere

Børge Danielsen, OBH Gruppens stifter og administrerende direktør.

Odense-koncern tjente 21 millioner kroner før skat i 2016.

Det rådgivende  fynske ingeniørfirma OBH-Gruppen, der blandt andet er landets største firma inden for tilstandsrapporter, har atter vind i sejlene.

Efter en hård nedtur i forbindelse med finanskrisen,  tjente Odense-firmaet sidste år 21 millioner kroner før skat.

Omsætningen steg fra 130 til 142 millioner kroner.

Omdrejningspunktet er fortsat byggeriet i hele landet, og OBH-gruppen har bl.a. været rådgiver ved opførslen af Holbæk Sportsgymnasium, ombygning af Metropolskolen i København og en udvidelse af Nyborg Gymnasium, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

OBH-Gruppen har i 2016 udvidet sine aktiviteter inden for særligt bygherrerådgivning, miljø og sundhed samt drift og vedligehold af den eksisterende bygningsmasse.

Der er i 2016 blevet budt velkommen til 30 nye medarbejdere, og i de første måneder af 2017 er yderligere 15 nye kolleger kommet til, så koncernen nu beskæftiger 151 medarbejdere.

- 2016 har været et år med hård konkurrence inden for ingeniørrådgivning og byggeri, og vi er tilfredse med resultatet. Vi mærker i 2017 stadig en meget hård konkurrence, men vi følger vores forretningsstrategi og forventer at fortsætte den positive udvikling i vores forretning, siger direktionen i OBH-Gruppen.

Direktionen består af administrerende direktør og stifter Børge Danielsen, direktør Lars Danielsen, direktør Carsten Gregersen og økonomidirektør Kim Nansdal.

OBH-Gruppen har i 2016 bl.a. etableret eget akademi til uddannelse af bygningssagkyndige og energikonsulenter i hele landet. 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.