Gang i den igen: OBH-Gruppen har ansat 45 nye medarbejdere

Odense-koncern tjente 21 millioner kroner før skat i 2016.

Det rådgivende  fynske ingeniørfirma OBH-Gruppen, der blandt andet er landets største firma inden for tilstandsrapporter, har atter vind i sejlene.

Efter en hård nedtur i forbindelse med finanskrisen,  tjente Odense-firmaet sidste år 21 millioner kroner før skat.

Omsætningen steg fra 130 til 142 millioner kroner.

Omdrejningspunktet er fortsat byggeriet i hele landet, og OBH-gruppen har bl.a. været rådgiver ved opførslen af Holbæk Sportsgymnasium, ombygning af Metropolskolen i København og en udvidelse af Nyborg Gymnasium, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

OBH-Gruppen har i 2016 udvidet sine aktiviteter inden for særligt bygherrerådgivning, miljø og sundhed samt drift og vedligehold af den eksisterende bygningsmasse.

Der er i 2016 blevet budt velkommen til 30 nye medarbejdere, og i de første måneder af 2017 er yderligere 15 nye kolleger kommet til, så koncernen nu beskæftiger 151 medarbejdere.

- 2016 har været et år med hård konkurrence inden for ingeniørrådgivning og byggeri, og vi er tilfredse med resultatet. Vi mærker i 2017 stadig en meget hård konkurrence, men vi følger vores forretningsstrategi og forventer at fortsætte den positive udvikling i vores forretning, siger direktionen i OBH-Gruppen.

Direktionen består af administrerende direktør og stifter Børge Danielsen, direktør Lars Danielsen, direktør Carsten Gregersen og økonomidirektør Kim Nansdal.

OBH-Gruppen har i 2016 bl.a. etableret eget akademi til uddannelse af bygningssagkyndige og energikonsulenter i hele landet. 

Oversigt

    Oversigt